‘OVER MIJ

Geboren in Leiden (1996). Opgegroeid in Noordwijk aan zee. In 2015 verhuisde ik naar Breda om daar te studeren aan de kunstacademie: St. Joost School of Art & Design. In 2019 studeerde ik af met de door mijzelf geregisseerde documentaire Het Perfecte Leven en verhuisde ik naar Leiden om daar te starten met mijn onderneming.

Er bestaat natuurlijk geen formule om tot een geslaagd beeld of documentaire te komen. Voor mij als maker vind ik het daarom belangrijk om altijd te kijken naar wat mij interesseert. Vanuit daar vertrek ik om iets te laten zien wat boeit, herkenbaar is en wat leidt tot nadenken.

‘Beste’ Films Ooit Gemaakt

The Truman Show | Peter Weir | 1998

The Father | Florian Zeller | 2020

Son of Saul | László Nemes | 2015

The Imposter | Bart Layton | 2012

De Laatste Dagen van Emma Blank | Alex van Warmerdam | 2009

En eigenlijk nog veel meer…